skip to Main Content
0040 735 786249 0040 361 406556 office@hexaq.ro  Negresti Oas, Satu Mare, Romania

Schela multidirectionala

Sistemul de schele multidirecționale reprezintă cea mai modernă și avansată metodă de înălțare a schelelor ce poate face față oricărei geometrii a clădirilor.

Schelele multidirecțioanle pot fi folosite pentru:

  • Ridicarea de clădiri înalte în zone în care macaralele nu pot fi folosite;
  • Ridicarea de turnuri de metal sau ciment în spații înguste;
  • Execuția anumitor tipuri de lucrări pe suprafețele verticale ale diferitelor construcții;
  • Lucrări interioare pentru incinte cu tavan foarte înalt;
  • Eșafodaje pentru scene pentru spectacole.

Avantajele folosirii schelelor multidirecționale sunt: 

Modularitate

Schelele multidirecționale, fiind modulare, permit înălțarea și întinderea lor pe orizontală pe măsură ce diverse etape ale construcției evoluează sau pe măsură ce lucrările de renovare se desfășoară pe verticală și orizontală.

Siguranță și rezistență

Sistemele de prindere extrem de eficiente oferă siguranță echipei de muncitori și a materialelor ridicate pe diverse niveluri. Structurile metalice ale schelelor permit susținerea unui număr mare de muncitori și chiar a unui volum rezonabil de materiale ușoare folosite în procesul de construcție sau renovare. Înainte de darea în folosință, utilizatorul va fi complet informat cu privire la caracteristicile tehnice și de rezistentă a schelelor montate. 

 

Lifturi și sisteme de ridicare

Schelele multidirecționale permit atașarea unor lifturi speciale pentru ridicarea echipelor și a materialelor astfel că eficiența lucrărilor de construcție este mult îmbunătățită față de soluțiile clasice.

 

Servicii complete de proiectare și instalare

Fiecare pas în înălțarea schelelor de la proiectare, transport și până la instalare și dezinstalare sunt asigurate de echipa noastră. Transportul schelelor la și de la locul de asamblare este asigurat de compania noastră.

 

Protecție în exterior

Schelele multidirecționale permit adăugarea simplă a plaselor către exterior pentru protejarea trecătorilor sau a spațiului din jurul zonei de lucru. Această facilitate este extrem de utilă în zonele urbane unde prezența plaselor de protecție este obligatorie.

Hexaq proiectează și montează schele multidirecționale pentru orice tip de lucrare de construcție sau renovare.

Call Now Button
English EN Romanian RO
Scroll Up