skip to Main Content
0040 735 786249 0040 361 406556 office@hexaq.ro  Negresti Oas, Satu Mare, Romania

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Hexaq inseamna in primul rand o echipa dedicata serviciilor industriale.

Hexaq inseamna gasirea solutiei adecvate pentru rezolvarea rapida si eficienta a problemelor clientilor nostri. Fie ca e vorba de solutii pentru acces la inaltime cu alpinisti, sau schela modulara, de proiectarea sau executarea protectiei termice a instalatiilor, de curatarea  suprafetelor prin sablare clasica, cu gheata carbonica, hidrosablare sau de protejarea lor impotriva coroziunii in medii de agresivitate diferita, IMPREUNA AVEM O REZOLVARE.

Curatarea suprafetelor, aplicarea de substante anticorozive si izolarile termice sunt procedee prin care este prelungita durata de viata a structurilor industriale de metal, beton sau lemn. Sunt servicii in care avem experienta, am investit si ne-am specializat.

Activam intr-un domeniu extrem de important pentru sectorul industrial. Ridicarea unor linii de productie sau a unei facilitati industriale inseamna investitii enorme de bani, insa durata de viata a acestora este drastic redusa fara lucrari de intretinere adecvate. Aici intervenim noi, oferind clientilor nostri expertiza unei echipe complexe de tehnicieni, proiectanti, alpinisti industriali, experti in logistica industriala.

Experienta

Echipa Hexaq inseamna specialisti in domeniul intretinerii si protejarii structurilor si a echipamentelor industriale.
ZERO INCIDENTE

 

Investitii

Intr-un domeniu atat de solicitant nu se pot obtine rezultate de top fara a investi in utilaje și echipamente de ultima generatie. Suntem prezenti la majoritatea targurilor de specialitate si suntem in legatura permanenta cu furnizorii nostri ce ne propun an de an echipamente mai performante ce ne ajuta sa ne atingem cu succes obiectivele.

Specializare 

Ne-am specializat in servicii de

  • Sablare a suprafetelor
  • Aplicarea de protectii anticorozive
  • Aplicarea de protectii speciale
  • Alpinism Utilitar
  • Montari și proiectari de schele multidirecționale
  • Instalarea de izolații termice industriale.

Mediul inconjurator

Protejarea mediului este una din prioritatile noastre.

Alegerea materialelor pe cale le folosim si a solutiilor tehnice de aplicare a acestora este strans legata cu dorinta noastra de a oferii copiilor nostrii posibilitatea de a traii intr-o tara curata.

Siguranta

Desii activam intr-un domeniu cu un risc de accidentare mare, ne mandrim cu faptul ca  in cei 9 ani de activitate nu am avut nici un incident sau accident de munca. Nu facem nici un rabat de la regulile de siguranta, fie ca este vorba de echipamente sau de instruirea personalului nostru.

Hexaq este furnizor de incredere pentru prelungirea duratei de viata a cladirilor si structurilor industriale.

Misiune

Scopul nostru este sa oferim solutii complete si profesionale pentru a raspunde asteptarilor clientilor nostri intr-o maniera inovativa, practica si orientata spre rezultate. Garantia calitatatii serviciilor noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, de calitatea ridicata a materialelor utilizate si nu in ultimul rand de o inalta calificare a personalului nostru.

Avantaje

Nu doar educatia si structura, ci si ratiunea ne obliga sa tratam fiecare proiect si produs cu maxim de responsabilitate, indiferent care ar fi miza, deoarece de noi depind chiar vietile si viitorul oamenilor pe care ii servim. Clientii ar fi, pana la urma, cei ce trebuie intrebati.

Pentru noi este foarte importanta cresterea, dar mai ales cresterea sanatoasa impreuna cu partenerii si asta am transmis inca de la inceput, pentru ca apoi sa le probam promisiunea.

Rezultatele unei firme de constructii sunt mai tot timpul la vedere, fie ca adapostesc oameni sau afaceri, fie ca apara de inundatii sau eroziuni, fie ca va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie de proiectare, fie ca este platforma pe care o industrie sau un complex de industrii trebuie sa functioneze perfect.

Hexaq inseamna HexaQuality, cel putin 6 motive pentru a alege serviciile noastre!

Echipa completa si Seriozitate. De la vopsitori la alpinisti utilitari, membrii echipei Hexaq sunt pregatiti sa raspunda oricaror provocari. Fie ca este vorba de indentificarea corecta a agentilor corozivi pe baza probelor preluate, alegerea corecta a materialelor folosite ori aplicarea lor la sol sau la mare inaltime, echipa Hexaq evalueaza timpul si conditiile in care pot fi executate lucrarile. Ceea ce promitem, realizam cu maxima seriozitate.

Proiecte speciale si Experienta. Echipa noastra poate sa duca la capat proiecte extrem de solicitante. Munca pe turnuri de zeci de metri inaltime sau cladiri cu zeci de etaje, interventiile in instalatii industriale cu spatii de acces foarte mici sau operatii de izolare termica a instalatiilor ce lucreaza la temperaturi de la -240°C pana la 1400°C, toate acestea sunt proiecte pe care echipa noastra le poate realiza cu succes.

Tehnologie de ultima ora si Profesionalism. Investim permanent in cele mai noi echipamente care sa ne ajute sa oferim cele mai bune rezultate în domeniu. Acestea sunt folosite cu maxima eficienta de ehipa noastra formata de profesionisti in domeniu.

Servicii complete. Cel mai adesea, un proiect presupune mai multe operatiuni complementare. Aplicarea de substanțe anticorozive trebuie realizata dupa operatiuni de sablare pentru a avea efectele scontate, operatiunile de aplicare a protectiilor anticorozive pentru constructii inalte necesita instalarea de schele, iar exemplele pot continua. Hexaq inseamna un singur furnizor pentru toate serviciile necesare în derularea unui proiect industrial complex.

Competitivitate și Calitate. Investitiile in tehnologie ne permit sa oferim servicii de inalta calitate la preturi competitive. Contactati-ne pentru o evaluare a proiectului dumneavoastra si o cotatie personalizata.

Promptitudine. Raspundem rapid solicitarilor si cautam mereu solutiile care sa ofere rezultatele dorite. In cazul lucrarilor executate in zone industriale sau facilitati de productie active, planificam fiecare actiune a noastra cu mare precizie pentru a afecta cat mai putin desfasurarea activitatii sau a proceselor tehnologice.

Call Now Button
English EN Romanian RO
Scroll Up