skip to Main Content
0040 735 786249 0040 361 406556 office@hexaq.ro  Negresti Oas, Satu Mare, Romania

Cursuri si Certificari

Firma noastra pune mare accent pe calitatea serviciilor oferite, de aceea, pentru a putea veni in intampinarea cerintelor clientilor am implementat un system de management al calitatii IOS 9001. Implementarea managementul mediului ISO 14001 a venit ca o consecinta fireasca a dorintei noastre de a proteja mediul inconjurator.

Desi domeniul nostru de activitate este unul considerat periculos ne putem mandri ca nu am avut nici un incident sau accident de munca lucru care se datoreaza si sistemului OHSAS 18001 pe care-l utilizam de 4 ani.

  • ISO 9001: 2015 – Standarde de asigurare a calitatii;
  • ISO 14001: 2015 – Standarde de protectie a mediului;
  • SCC: 2011;
  • OHSAS 18001: 2007 – Standarde privind securitatea si sigurtanta ocupationala;
  • Aplicator autorizat SIKA – Membrane lichide pentru acoperisuri
  • Autorizatie de Furnizor Feroviar – Lucrari de protectie anticoroziva la structurile metalice, inclusiv cele de rezistenta din domeniul infrastructurii feroviare
  • Autorizatie IGSU – Termoprotectie cu vopsele termospumante;

Angajaţii HEXAQ au urmat cursurile IRATA, fiind atestati ca Alpinişti Utilitari şi cursurile de calificare profesionalã fiind calificaţi ca şi Vopsitori Industriali. De asemenea, ei au participat si absolvit cursul SCC (Safety Certificated Contractor) organizat de TUV. Nu in ultimul rand , o parte a angajatilor nostri au absolvit cursurile de formare în domeniul securității și siguranței in munca , organizate in Finlanda ,obtinand cardurile TTK (työturvallisuuskortti), carduri care permit accesul pe piata muncii in intreaga peninsula scandinava : Finlanda,Suedia, Norvegia si Danemarca.

Call Now Button
English EN Romanian RO
Scroll Up