skip to Main Content
0040 735 786249 0040 361 406556 office@hexaq.ro  Negresti Oas, Satu Mare, Romania

Protectii anticorozive

Prelungim viața structurilor metalice

Estetica, funcționalitatea și mai ales rezistența structurilor din metal sunt afectate de agenții corozivi. Pentru a prelungi viața acestora, este necesară aplicarea unor protecții corozive speciale.

Succesul unei operațiuni de aplicare a straturilor anticorozive depinde, în mare măsură, de determinarea corectă a agenților corozivi. Ceea ce rezistă apei, nu rezistă sării, ceea ce rezistă sării, nu rezistă particulelor acide. Este nevoie, așadar, de o analiză atentă pentru a alege soluțiile potrivite.

Umiditatea și schimbările bruște de temperatură, salinitatea ridicată datorată apropierii de apa sărată sau a vânturilor ce suflă dinspre mare ori substanțele chimice emise de un combinat chimic sunt factori ce pot afecta în mod diferit structurile metalice ale clădirilor, halelor industriale, podurilor sau altor tipuri de construcții. La nivelul instalațiilor prin care trec lichide cu substanțe puternic corozive, nevoia de protecție este și mai mare.

Cu ajutorul inspectorilor FROSIO, din cadrul companiei Hexaq, oferim servicii de specialitate pentru:

  • determinarea corectă a agenților corozivi în funcție de mediul înconjurător sau a mediului de lucru;
  • alegerea corectă a soluțiilor de protecție anticorozivă în funcție de agenții corozivi și tipul de metal supus protecției;
  • metode de aplicare corectă a protecțiilor anticorozive prin diferite tehnici specifice.

Știm cum va arăta, după aplicare.

Unele soluții de protecție anticorozivă pot schimba aspectul structurii de metal tratate. Cunoscând exact reacțiile chimice ce pot apărea în timp, informăm beneficiarul în prealabil pentru a lua, în cunoștință de cauză, măsurile necesare.

Servicii complete de aplicare a protecțiilor anticorozive.

Aplicarea soluțiilor anticorozive nu are efectul scontat dacă nu sunt efectuate în prealabil operațiuni de sablare. Echipa noastră dispune de echipamentele și tehnologiile necesare pentru curățarea eficientă a suprafețelor înainte de aplicarea protecțiilor anticorozive.

În plus, serviciile noastre sunt oferite indiferent de condițiile de mediu sau înălțimea structurii metalice, cu ajutorul echipelor noastre de alpiniști utilitari autorizați.

Timpul are cel mai greu cuvânt de spus în rezistența și aspectul structurilor metalice. Noi reușim să îl atragem de partea ta. 

Call Now Button
English EN Romanian RO
Scroll Up