skip to Main Content
0040 735 786249 0040 361 406556 office@hexaq.ro  Negresti Oas, Satu Mare, Romania

Alpinism Utilitar

Hexaq vă pune la dispoziție o echipă experimentată de alpiniști utilitari autorizați pentru diverse operațiuni. 
Montaj, vopsire, tencuieli. Fie pentru construcții în lucru ori lucrări de reparații sau renovare a construcțiilor și structurilor ce depășesc înălțimea ce poate fi deservită de schele, realizăm operațiuni de montaj, vopsire sau tencuieli la înălțime.
 Sablari. Curățarea suprafețelor sau structurilor metalice la înălțime pentru aplicare de vopsea ori curățarea sau netezirea suprafețelor de ciment poate fi făcutăîn multe situații, doar de către alpiniști utilitari autorizați.
 Montare structuri metalice, utilaje, sau subansamble în zone în care macaralele nu au acces sau costul acestora depășește bugetul alocat

 Aplicări de substanțe anticorozive. Protejarea suprafețelor cu ajutorul substanțelor anticorozive este o operațiune ce trebuie repetată la anumite intervale de timp. Pentru clădiri sau structuri înalte, puteți apela la echipa Hexaq pentru a reface și prelungi durata de viață a construcțiilor pe care le dețineți sau le administrați.

 Instalare și dezinstalare firme luminoase. Clădirile înalte pot aduce beneficii importante prin amplasarea de reclame stradale. Aceste operațiuni necesită, însă, diverse operațiuni de fixare și ranforsare ce pot fi efectuate doar cu ajutorul alpiniștilor utilitari. Hexaq are în echipa alpiniști autorizați cu experiență în montarea reclamelor luminoase la înălțime.

 Instalare și dezinstalare mash-uri publicitare. Pentru derularea unor campanii de promovare care să atragă atenția, mashurile publicitare sunt o soluție importantă care pot să asigure vizibilitatea de la sute de metri distanță. Echipa noastră de alpiniști utilitari este pregătită pentru a face față oricărei provocări.

Folosim un sistem modern de corzi ce ne permite să lucrăm în zone greu accesibile. Acestea nu împiedică vizibilitatea obiectivului, nu afectează activitatea de la sol, se montează și se demontează foarte repede reușind să asigurăm un timp rapid de execuție și costuri avantajoase.

Hexaq realizează lucrări de alpinism utilitar cu o echipa proprie, formată din alpiniști cu experiență și autorizați de către instituțiile abilitate. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a răspunde rapid cererii dumneavoastră pentru cele mai diverse solicitări.

Call Now Button
English EN Romanian RO
Scroll Up