Servicii

Sablare - Hidrosablare

Sablare – Hidrosablare - Sablare cu gheata carbonicaOrice suprafață este afectată în timp. Noi îi redăm frumusețea și rezistența. 

  

Sablarea poate fi folosită cu succes în două situații: 

- Pentru a pregăti o suprafață afectată de factorii de mediu, în scopul efectuării unor lucrări de reabilitare

- Pentru a curăța o suprafață și a-i reda aspectul inițial

 

Rugina sau expunerea la diferite substante corozive afectează rezistența,functionarea și aspectul instalatiilor, a structurilor industriale sau a construcțiilor civile.

Indiferent de tipul de suprafață, fie că este vorba de metal, ciment, piatră sau lemn, timpul își spune cuvântul.

 

Hexaq folosește tehnologii și echipamente de înaltă precizie pentru pregatirea suprafețelor prin :

 • Sablare abrazivă – sablarea clasică cu nisip sau alte materiale abrazive precum grit, alice metalice, corindon, silicon, piatră ponce și alte materiale.

 • Hidrosablare - sablarea cu un flux de apă la o presiune de 2000 – 2500 bar

 • Sablarea cu gheață carbonică – folosind peleti CO2 în stare solida.

 • Sablarea cu sodă – curățarea cu un jet de bicarbonat de sodiu

 

 Alegerea celei mai bune metode de sablare este făcută în funcție de mai mulți factori:

- suprafața ce trebuie curățată

- protecția care trebuie aplicată ulterior 

- mediul în care are loc această operațiune (în interior, în exterior, într-o zonă cu vegetație sau pe o platformă industrială, la sol sau la înălțime).

           

Pentru a alege cea mai bună soluție, personalul nostru se va deplasa la fața locului pentru o analiză completă, oferind întreaga noastră expertiză.

Sablăm orice tip de suprafață, chiar și în condiții extrem de dificile 

              

Investim permanent în cele mai noi echipamente și tehnologii de pe piață pentru a oferi echipei noastre de specialiști posibilitatea de a realiza operațiuni de succes în cele mai dificile condiții:

 

  • Sablare de structuri foarte înalte: realizăm operațiuni de sablare pe structuri metalice de zeci de metri înălțime, poduri metalice sau turnuri de ciment, folosind schele multidirectionale sau cu ajutorul echipei de alpiniști utilitari.

  

  • Sablare în condiții dificile: sablarea este un procedeu ce trebuie realizat, de multe ori, în condiții extreme: inaltime, zone cu acces dificil sau temperaturi ridicate.

Echipa noastră este pregătită și este dotată cu echipamente și tehnologii pentru a face față unor astfel de situații.  

  • Sablarea/curatarea criogenica : este folosita pentru curatarea unor echipamente aflate in functiune sau sub tensiune ori  in zone cu cerinte speciale pentru protectia mediului, deoarece este o operatiune efectuata fara a afecta suprafata curatata 

              

Sablarea este în cele mai multe cazuri o operațiune pregătitoare pentru aplicarea unei protecții sau vopseluri, operațiuni ce pot fi realizate tot de echipele Hexaq, beneficiind astfel de servicii complete.

 

 Pentru a oferii solutia adecvata pentru domeniul dvs de activitate va rugam sa ne contactati. Echipa noastră de specialiști va face o evaluare si vom stabilii impreuna cu dvs care este raspunsul cel mai potrivit.

Proiecte in desfasurare

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

sablare aplicare protectie anticoroziva zidarie linning antiacid