Servicii

Protectii speciale


Protectii speciale


Creștem rezistența oricărei suprafețe prin aplicarea protecțiilor speciale

 

Prin tratamente sau metode specifice, suprafețele de ciment, fier sau lemn pot avea o viață mult mai lungă iar lucrările de înlocuire, refacere și recondiționare pot fi făcute mult mai rar aducând economii importante.

Hexaq folosește  materiale și utilaje dintre cele mai performante, pentru aplicarea de protecții speciale pe orice tip de suprafață supusă coroziunii.

 

2.1 CAPTUSELI CU CAUCIUC

 

            Captusirea cu cauciuc este folosita pentru protejarea metalului in cazul atacului chimical acizilor,solutiilor saline, solutii caustice etc. Totodata protectia cu cauciuc este folosita si pentru protectia mecanica(presiune, abraziune)

            Captusirea cu cauciuc are o gama foarte larga de utilizare. Este folosita in :

  • Industria chimica si petrochimica
  • Industria alimentara
  • Industria energetica
  • Industria extractiva
  • Industria farmaceutica
  • Incinerarea deseurilor

Pentru alegerea tipului de cauciuc, si a solutiei tehnice corecte va rugam sa ne contactatii

 

 2.2 Placări cu gresie cărămizi antiacide

Protectia cu caramizi antiacide este folosita in locurile in care sunt procesate substate chimice, pentru a reduce stresul chimic, termic si mecanic a suprafetelor expuse

Acestea pot fi folosite in combinatie cu o mebrana din  unul sau mai multe straturi de cauciuc sau singure in functie de tipul de protectie necesar si de suprafata care trebuie protejata.

Solutia tehnica este eleasa in functie de substantele chimice la care este expusa suprafata, temperatura acestora, tipul de expunere-accidentala sau continuua . Aceasta va contine tipul de caramida folosit, tipul de mortar si daca este cazul tipul de cauciuc.

Contactați-ne pentru detalii pentru a vă oferi cele mai bune soluții în funcție de activitatea pe care o desfășurați.

            2.3  Mortare și șape industriale pe bază de rășini

            Mortarele speciale sunt foloste pentru protectia betonului fata de stresul chimic, termic si mecanic. Ele sunt folosite in cazul in care actiunile factorilor externi(chimic, termic mecanic) nu sunt asa de puternice incat sa necesite placarea cu caramizi.

In functie de  caracteristicele fiecarei aplicatii se va alege tipul de mortar adecvat.

           

Un utilaj care transportă marfa într-o hală industrială poate avea câteva tone de greutate distribuită. Hexaq construiește suprafețe pentru a rezista unor presiuni de zeci de tone forță pe metru pătrat.Cu ajutorul mortarelor și a șapelor industriale pe bază de rășini, suprafețele construite de firma noastră rezistă cu brio oricărui tip de activitate, de la utilizarea unor utilaje grele de tip strunguri sau mașini tipografice care induc si trepidații, până la hangare de parcare a avioanelor sau a altor utilaje grele.

Hexaq are solutii pentru orice tip de suprafață

Folosim mortare cu o compoziție specială și șape autonivelante pe bază de rășini pentru a obține suprafețe plane și extrem de rezistente în timp.

Servicii de întreținere tehnică

Pentru reparații de calitate a oricărei suprafețe, echipa Hexaq vă stă la dispoziție. 

 

Vă propunem soluții eficiente pentru întreținere tehnică, îmbunătățirea rezistenței în timp, nivelări și aplicări de soluții anticorozive

Aplicări de căptușeli pe bază de rășini sintetice

Efectele de deteriorare produse de substanțele puternic corozive dar și stresul termic datorat fluctuațiilor mari de temperatură ce pot afecta structurile de metal sau beton, pot fi considerabil diminuate prin aplicarea de căptușeli pe bază de rășini sintetice.

Rășinile sintetice pot proteja deopotrivă suprafețe metalice sau de ciment.

Suprafețele tratate cu rășini sintetice:

- capătă o rezistență mult mai mare în timp și, implicit, costurile de operare sau de întreținere se diminuează substanțial. 

- își păstrează aspectul estetic timp îndelungat. 

- au un grad de permeabilitate mai mic devenind mai eficiente atunci când acestea au și rol de protecție anti-umezeală

- au un coeficient de transfer termic mai mic 

- au o aderență mai ridicată, lucru util atunci când este vorba de suprafețe de trecere.

Hexaq foloseste cele mai performante rășini sintetice, eficiente atât la exterior cât și pentru suprafetele scufundate în apă.


Proiecte in desfasurare

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

sablare aplicare protectie anticoroziva zidarie linning antiacid