Servicii

Protectii anticorozive

Protectii anticorozive


Prelungim viața structurilor metalice

 

Estetica, funcționalitatea și mai ales rezistența structurilor din metal sunt afectate de agenții corozivi. Pentru a prelungi viața acestora, este necesară aplicarea unor protecții corozive speciale.

 

Succesul unei operațiuni de aplicare a straturilor anticorozive depinde, în mare măsură, de determinarea corectă a agenților corozivi. Ceea ce rezistă apei, nu rezistă sării, Ceea ce rezistă sării, nu rezistă particulelor acide. Este nevoie, așadar, de o analiză atentă pentru a alege soluțiile potrivite.

 

Umiditatea și schimbările bruște de temperatură, salinitatea ridicată datorată apropierii de apa sărată sau a vânturilor ce suflă dinspre mare ori substanțele chimice emise de un combinat chimic sunt factori ce pot afecta în mod diferit structurile metalice ale clădirilor, halelor industriale, podurilor sau altor tipuri de construcții. La nivelul instalațiilor prin care trec lichide cu substanțe puternic corozive, nevoia de protecție este și mai mare.

 

Hexaq oferă servicii de specialitate:

 

- de determinare corectă a agenților corozivi în funcție de mediul înconjurător sau a mediului de lucru. 

- pentru alegerea corectă a soluțiilor de protecție anticorozivă în funcție de agenții corozivi și tipul de metal supus protecției. 

- de aplicare a protecțiilor anticorozive prin diferite tehnici specifice. 

 

Știm cum va arăta, după aplicare

 

Unele soluții de protecție anticorozivă pot schimba aspectul structurii de metal tratate. Cunoscând exact reacțiile chimice ce pot apărea în timp, informăm beneficiarul în prealabil pentru a lua, în cunoștință de cauză, măsurile necesare.  

 

Servicii complete de aplicare a protecțiilor anticorozive

 

Aplicarea soluțiilor anticorozive nu are efectul scontat dacă nu sunt efectuate în prealabil operațiuni de sablare. Echipa noastră dispune de echipamentele și tehnologiile necesare pentru curățarea eficientă a suprafețelor înainte de aplicarea protecțiilor anticorozive. 

În plus, serviciile noastre sunt oferite indiferent de condițiile de mediu sau înălțimea structurii metalice, cu ajutorul echipelor specializate de alpiniști utilitari autorizați.

 

Timpul are cel mai greu cuvânt de spus în rezistența și aspectul structurilor metalice. Noi reușim să îl atragem de partea ta.  

Proiecte in desfasurare

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

sablare aplicare protectie anticoroziva zidarie linning antiacid