Servicii

Proiectare si montare schela

Proiectare si montare schela

Și un simplu zid are nevoie de o scară pentru a fi construit

 

Pentru construcții sau renovări, punem la dispoziție schele multidirecționale pentru a susține un ritm rapid de înaintare a lucrărilor. 


Rapid, simplu și eficient, sistemul de schele multidirecționale reprezintă cea mai modernă și avansată metodă de înălțare a schelelor ce poate face față oricărei geometrii a clădirilor.


Hexaq proiectează și montează schele multidirecționale pentru orice tip de lucrare de construcție sau renovare.

 

Modularitate

Schelele multidirecționale, fiind modulare, permit înălțarea și întinderea lor pe orizontală pe măsură ce diverse etape ale construcției evoluează sau pe măsură ce lucrările de renovare se desfășoară pe verticală și orizontală.

 

Schelele multidirecțioanle pot fi folosite pentru 

•           Ridicarea de clădiri înalte în zone în care macaralele nu pot fi folosite 

•           Ridicarea de turnuri de metal sau ciment în spații înguste 

•           Lucrări interioare pentru incinte cu tavan foarte înalt 

•           Eșafodaje pentru scene pentru spectacole                       

 

Siguranță și rezistență 

Sistemele de prindere extrem de eficiente oferă siguranță echipei de muncitori și a materialelor ridicate pe diverse niveluri. Structurile metalice ale schelelor permit susținerea unui număr mare de muncitori și chiar a unui volum rezonabil de materiale ușoare folosite în procesul de construcție sau renovare. Înainte de darea în folosință, utilizatorul va fi complet informat cu privire la caracteristicile tehnice și de rezistentă a schelelor montate.  


LIfturi și sisteme de ridicare

Schelele multidirecționale permit atașarea unor lifturi speciale pentru ridicarea echipelor și a materialelor astfel că eficiența lucrărilor de construcție este mult îmbunătățită față de soluțiile clasice.

 

Servicii complete de proiectare și instalare

Fiecare pas în înălțarea schelelor de la proiectare, transport și până la instalare și dezinstalare sunt asigurate de echipa noastră. Transportul schelelor la și de la locul de asamblare este asigurat de compania noastră.

 

Protecție în exterior

Schelele multidirecționale permit adăugarea simplă a plaselor către exterior pentru protejarea trecătorilor sau a spațiului din jurul zonei de lucru. Această facilitate este extrem de utilă în zonele urbane unde prezența plaselor de protecție este obligatorie. 


Pentru a eficientiza lucrările de construcție sau renovare ori pentru orice alte aplicații în care schelele pot fi utile, apelați la echipa Hexaq.


Proiecte in desfasurare

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

sablare aplicare protectie anticoroziva zidarie linning antiacid