Servicii

Izolatii termice industriale

Izolatii termice industriale

Oferim solutii pentru orice tip de izolatie de la -240 ºC la 1400 ºC

 

Ținem sub control pierderile de căldură sau supraîncălzirea instalațiilor industriale


Izolațiile termice au rolul de a menține un nivel al temperaturii cât mai constant. Pierderile de căldură și supraîncălzirea instalațiilor industriale pot cauza pierderi economice, deteriorarea accentuată a instalațiilor, randament scăzut.

 

Pentru un echilibru termic al aplicațiilor industriale, apelați la serviciile Hexaq. 

 

Realizăm izolare termică industrială folosind o serie întreagă de materiale specifice: vată minerală de sticlă sau vată bazaltică, sisteme de învelitori, sau alte tipuri de izolații tehnice.

 

Hexaq realizează:

-           Izolații termice pentru conducte. Transportul gazelor sau lichidelor prin conducte este afectat de temperaturi mult prea scăzute sau mult prea înalte. În cazul agentului termic, lipsa unor izolații termice corespunzătoare duce la pierderi semnificative. Echipa noastră poate realiza izolații termice pentru conducte subterane, supraterane sau care trec prin apă.

-           Izolații pentru utilaje din industria chimică, petrolieră, siderurgica și energetică. Eficiența acestora este influențată de nivelul de temperatură la care operează. Izolarea termică poate fi una din soluțiile pentru asigurarea parametrilor optimi.  

-           Izolații termice pentru temperaturi extreme. Unele instalatii industriale pot dezvolta temperaturi de până la 1400°C. Izolarea termică este necesară pentru eficientizarea proceselor dar și pentru protecția personalului sau a mediului înconjurător ori a altor subansamble aflate în proximitatea acestora.

-           Izolații termice pentru orice tip de industrie. De la industria petrolieră la cea chimică, de la sisteme de transport al agentului termic la conducte de petrol și gaze, Hexaq propune soluțiile cele mai eficiente cu materiale de ultimă generație.

-  Izolații termice pentru hale industriale. Încălzirea sau scăderea temperaturii în spații foarte mari cum sunt halele industriale este foarte costisitoare. Aplicarea de izolații termice în pereții acestora reglează temperatura cu până la 5 sau 10 grade în funcție de timpul de expunere la soare sau condițiile climaterice ale zonei. Această diferență înseamnă economii enorme în buget și menținerea unor condiții de depozitare sau de lucru potrivite.

 

 

Pentru servicii de izolație termică industrială, contactați-ne. Vom analiza și vom propune cele mai bune soluții. 

 

Proiecte in desfasurare

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

sablare aplicare protectie anticoroziva zidarie linning antiacid