Servicii

Alpinism utilitar

Alpinism utilitar

Hexaq vă pune la dispoziție o echipă experimentată de alpiniști utilitari autorizați pentru diverse operațiuni.

  • Montaj, vopsire, tencuieli. Fie pentru construcții în lucru ori lucrări de reparații sau renovare a construcțiilor și structurilor ce depășesc înălțimea ce poate fi deservită de schele, realizăm operațiuni de montaj, vopsire sau tencuieli la înălțime.
  • Sablări. Curățarea suprafețelor sau structurilor metalice la înălțime pentru aplicare de vopsea ori curățarea sau netezirea suprafețelor de ciment poate fi făcută, în multe situații, doar de către alpiniști utilitari autorizați.
  • Montare structuri metalice, utilaje, sau subansamble in zone in care macaralele nu au acces sau costul acestora depaseste bugetul alocat
  • Aplicări de substanțe anticorozive. Protejarea suprafețelor cu ajutorul substanțelor anticorozive este o operațiune ce trebuie repetată la anumite intervale de timp. Pentru clădiri sau structuri înalte, puteți apela la echipa Hexaq pentru a reface și prelungi durata de viață a construcțiilor pe care le dețineți sau le administrați.
  • Curățenie. Imaginea panoramică din clădirile cu pereți de sticlă poate deveni, în timp, una cu totul neplăcută. Pentru a îndepărta praful și mizeria și a reda aspectul strălucitor al clădirii, puteți apele la serviciile Hexaq.  
  •  
  • Deszăpezire și îndepărtarea țurțurilor de gheață. Zăpada depusă pe acoperișuri sau țurțurii de câteva zeci de kilograme formați pe marginile clădirilor înalte constituie pericole extrem de mari. Intervenția alpiniștilor noștri utilitari poate îndepărta aceste pericole. 
  • Instalare și dezinstalare firme luminoase. Clădirile înalte pot aduce beneficii importante prin amplasarea de reclame stradale. Aceste operațiuni necesită, însă, diverse operațiuni de fixare și ranforsare ce pot fi efectuate doar cu ajutorul alpiniștilor utilitari. Hexaq are în echipă alpiniști autorizați cu experiență în montarea reclamelor luminoase la înălțime.   
  • Instalare și dezinstalare mash-uri publicitare. Pentru derularea unor campanii de promovare care să atragă atenția, mashurile publicitare sunt o soluție importantă care pot să asigure vizibilitatea de la sute de metri distanță. Echipa noastră de alpiniști utilitari este pregătită pentru a face față oricărei provocări.

Hexaq realizează lucrări de alpinism utilitar cu o echipă proprie, formată din alpiniști cu experiență și autorizați de către instituțiile abilitate. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a răspunde rapid cererii dumneavoastră pentru cele mai diverse solicitări.

 

Folosim un sistem modern de corzi ce ne permite să lucrăm în zone greu accesibile. Acestea nu împiedică vizibilitatea obiectivului, nu afectează activitatea de la sol, se montează și se demontează foarte repede reușind să asigurăm un timp rapid de execuție și costuri avantajoase.

Serviciile Hexaq de lucrări la înălțime sunt disponibile în întreaga țară.


Proiecte in desfasurare

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

sablare aplicare protectie anticoroziva zidarie linning antiacid