Certificari

Firma noastra pune mare accent pe calitatea serviciilor oferite, de aceea, pentru a putea veni in intampinarea cerintelor clientilor am implementat un system de management al calitatii IOS 9001. Implementarea managementul mediului ISO 14001 a venit ca o consecinta fireasca a dorintei noastre de a proteja mediul inconjurator.


Desi domeniul nostru de activitate este unul considerat periculos ne putem mandri ca nu am avut nici un incident sau accident de munca lucru care se datoreaza si sistemului OHSAS 18001 pe care-l utilizam de 4 ani.


  • ISO 9001 – Standarde de asigurare a calitatii;
  • ISO 14001 – Standarde de protectie a mediului;
  • OHSAS 18001 – Standarde privind securitatea si sigurtanta ocupationala.

Angajaţii HEXAQ au urmat cursurile IRATA, fiind atestati ca Alpinişti Utilitari şi cursurile de calificare profesionalã fiind calificaţi ca şi Vopsitori Industriali. De asemenea, ei au participat si absolvit cursul SCC (Safety Certificated Contractor) organizat de TUV. Nu in ultimul rand , o parte a angajatilor nostri au absolvit cursurile de formare în domeniul securității și siguranței in munca , organizate in Finlanda ,obtinand cardurile TTK (työturvallisuuskortti), carduri care permit accesul pe piata muncii in intreaga peninsula scandinava : Finlanda,Suedia, Norvegia si Danemarca.Proiecte in desfasurare

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

NEW FERTILIZER and CALCINE LEACH

sablare aplicare protectie anticoroziva zidarie linning antiacid